tirsdag 27. mars 2012

SOLGT!!!!

I dag har jeg hatt en nær døden opplevelse, jeg har vært med i budrunde på leilighet. Tiden det tar fra jeg har lagt inn bud til budfristen går ut gir meg kvelningsfornemmelser og nesten slag. Jeg har vært på visninger siden Januar med påfølgende budrunder og vekslende følelser som optimisme og sviende nederlag. Budrunden i dag startet like etter klokken 0900 på morgenen med vekslende intensitet. Jeg var hele veien noe skeptisk og klok av tidligere erfaringer, jeg blir vel overkjørt denne gangen også. Da megler ringte meg og fortalte at jeg etterhvert lå bra ann i løypa og at tidligere rivaler ga seg en etter en øynet jeg et lite håp. Da megler ringte meg igjen kvart over 12 og gratulerte meg med leilighet var det ikke fritt for at det var en liten tåre i øyekroken. JEG VAR BLITT DEN LYKKELIGE EIER AV 30 KVADRAT PÅ GRÜNERLØKKA, mitt eget krypinn, mitt eget lille Bjørnehi.
Inspirert av min gode venninne Nina Hagen i bloggen Villa Oss, også kjent som interiørbloggdronningen kom tanken snikende om at jeg burde begynne å blogge jeg også. Skal prøve å holde dere oppdatert på oppussingen jeg planlegger av Bjørnehiet og tiden fremover. Ha tålmodighet med meg, jeg er foreløpig ikke videre dreven på denne blogginga.
Videre følger noen bilder av herligheten, så kommer det med tiden noen spennende før/etter bilder

Bjørn Stian

5 kommentarer:

 1. Hipp hurra for Bjørne hiet! Grattis så mye med leilighet. Gleder meg til å følge oppussingen din.

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med leilighet, blir moro å følge med på oppussing ;)
  Veldig spent på den rosetten altså...

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Gratulerer med Bjørnehiet :D Elsker tregulv, skal bli spennende å følge med videre. Legger meg til som følger. Velkommen til Blogglandia og gale interiørdronninger og prinsesser ;)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Håper dere vil følge meg videre :)

  SvarSlett
 5. Åååååhhh! Så kult!!! Gleder meg til fortsettelsen!

  SvarSlett