fredag 4. mai 2012

En liten oppdatering

Hallo alle sammen!

Her er jeg igjen med en liten oppdatering fra Bjørnehiet. De to siste ukene har gått i ett kjør med oppussing, flytting, nedvasking av den gamle leiligheten. Midt oppe i alt har jeg jo også vært på jobb hver dag. Og så har jeg ennå ikke fått ordnet meg internett i leiligheten, er kun inne fra mobilen. IT SUCKS! Internett må på plass etter studietur til København neste uke, men det er en annen historie :)
På sterk oppfordring fra interiørqueen Nina Hagen som blogger fra "Villa Oss" følger her noen bilder fra hva jeg har bedrevet siden sist!

Enjoy

Veggene er malt matte i fargen Matrix. Gulvene er malt helblankt i fargen ChiJeg synes det ble en fin kontrast å male feltene under vinduene hvite. Opprinnelig har det nok vært speiler her av panel, men de forsvant vel desverre en gang på 70-tallet.Jeg elsker hvite tregulv! Fin kontrast til de mørkegrå veggeneThis is where the magic happens :) En riktig kosekrok!Spiseplassen min. Innbyr til en kopp kaffe! Eller kanskje noe musserende?Min samling av gamle barnesko
Også en liten sniktitt på kjøkkenet! Den mindre pene taklampen skal byttes ut med en liten lysekrone fordi at alle hjem fortjener en lysekrone!

Jeg er så fornøyd! Snart følger flere bilder, må bare bli ferdig med siste småplukket11 kommentarer:

 1. Så flink du er Bjørn Stian! : )

  SvarSlett
 2. Elsker rosetten <3 Blir utrolig fint!!!
  Gleder meg til fortsettelsen...

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Blir så fint gullet mitt :) Flinkis, altså!
  Gulvet, rosetten, fargene, tingene, ja alt... sier bare WOW!

  PS: Jeg sier "jatakk, til muserende"

  SvarSlett
 4. Tusen takk gomman! Skål og velkommen :)

  SvarSlett
 5. Ble veldig fint B.S. Selv om jeg gråter en skvett over gulvet. Nå gjenstår bare å få en invitasjon som står i stil med lysekronen ;) Klem Ingvill

  SvarSlett
 6. Ser utrolig flott ut Bjørn Stian!
  Skjønner godt at du nyter tilværelsen i eget 'rede'!!
  God, glad helg!

  LarsF.

  SvarSlett
 7. kjempefint! du er visst en mann med god smak. Og de møblene du har i spisekroken bør du passe godt på. meget mulig at de plutselig forsvinner på mystisk vis ;)

  SvarSlett
 8. Gullet mitt! Få se kjøkkenet ditt... Sleng ut et innlegg, gidder du? *blunker fint*

  SvarSlett